2102319922 6977485131 Κορνάρου 24, Αχαρνές / Αττική bright.lightclean@gmail.com
hero image
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττική

Για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και για την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων, η εταιρεία μας “Bright Light Cleaning Services” η οποία εδρεύει στις Αχαρνες Αττικής, αναλαμβάνει την απολύμανση, την απεντόμωση ή την μυοκτονία του χώρου σας, παρέχοντας ένα υγιεινό περιβάλλον.

Εάν λοιπόν ψάχνετε για μια αξιόπιστη εταιρεία ελέγχου παρασίτων, η εταιρεία μας θα σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε. Σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών με ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο, που θα προστατεύσει την υγεία και τις περιουσίες σας.

Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, δραστηριοποιούμαστε με επαγγελματική, οικολογική και κοινωνική συνείδηση.  

 
 
 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Οι απολυμάνσεις γίνονται όταν χρειάζεται να μειώσουμε τον χώρο από φορτίο μικροοργανισμών όπως μικροβίων, ιών κ.λ.π. Η εταιρεία μας με εξειδικευμένα μικροβιοκτόνα σκευάσματα απολυμαίνει άμεσα το χώρο σας και σας απαλλάσσει από τα μικρόβια.
 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από κατσαρίδες, ψύλλους, μύγες, κουνούπια κοριούς αλλά και κάθε έντομο που έχει εισβάλει στον χώρο σας.
 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι εστίες μόλυνσης και φορείς ασθενειών. Η εταιρείας μας αναλαμβάνει μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους φροντίζοντας να σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας έμπειρος εκτιμητής μας θα έρθει δωρεάν στο χώρο σας, για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την απολύμανση ή απεντόμωση του χώρου σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.