2102319922 6977485131 Κορνάρου 24, Αχαρνές / Αττική bright.lightclean@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΕΛΒΙΩΜ Α.Β.Ε.Ε.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία "Bright Light (Παπαδάκης Γεώργιος)" για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης που μας παρέχει, αποδεικνύοντας μας πως είναι η καταλληλότερη εταιρεία για να φροντίζει αποτελεσματικά τους χώρους μας. 

Για τους λόγους αυτούς θα την συστήναμε ανεπιφύλακτα.

ΠΡΟΒΟΛΗ

 
 
 
 
 
 

ΙΝΤΕΡΠΛΑΣΤ Α.Ε.

Το έως τώρα διάστημα της συνεργασίας μας με την εταιρεία Bright Light (Παπαδάκης Γεώργιος) χαρακτηρίζεται επιτυχές, κερδίζοντας επάξια την εμπιστοσύνη μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και αφοσίωσης, ανταποκρινόμενη άμεσα στις όποιες ανάγκες μας, με τις καλύτερες εφικτές λύσεις, υπερκαλύπτοντας πάντα τις προσδοκίες μας.

Για τους λόγους αυτούς θα την συστήναμε ανεπιφύλακτα.


ΠΡΟΒΟΛΗ

 
 
 
 
 
 

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δ. ΓΚΑΤΖΩΝΗΣ

Συνεργάζομαι από ετών με το συνεργείο καθαρισμού του κ. Γεωργίου Παπαδάκη για την φροντίδα του επαγγελματικού μου χώρου. Η συνεργασία μας υπήρξε υποδειγματική μέχρι σήμερα. Από μέρους του έχει επιδείξει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ευγένεια, προθυμία και επαγγελματισμό.

Συστήνεται χωρίς επιφυλάξεις για την φροντίδα καθαριότητας επαγγελματικού χώρου.

Αθήνα 18/11/2014


ΠΡΟΒΟΛΗ

 
 
 
 
 
 
 
PAYMENT COMPONENTS

Η Payment Components Hellas Α.Ε. είναι εταιρεία πληροφορικής με γραφεία 350 τετραγωνικών στο Μαρούσι. Ο χώρος είναι μοντέρνος με γραφεία, υπολογιστές αλλά και κοινούς χώρους εστίασης και υγιεινής. Η καθαριότητα και η προσοχή έχει μεγάλη σημασία για μας.

Από τον Ιούλιο του 2017 τον καθημερινό καθαρισμό των γραφείων μας έχει αναλάβει η εταιρεία Bright Light (Παπαδάκης Γεώργιος). 

Στα 30 χρόνια που χρησιμοποιούμε παρόμοιες υπηρεσίες ποτέ δεν είχαμε την τύχη να απολαμβάνουμε υπηρεσίες τέτοιου υψηλού επιπέδου. Το συνεργείο του αποτελείται από εξαιρετικά άτομα με διακριτικότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Είναι πάντα στην ώρα τους, φροντίζουν με επιμέλεια τη κάθε λεπτομέρεια, αντιμετωπίζουν με προθυμία κάθε έκτακτο γεγονός που προκύπτει. 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Bright Light για υπηρεσίες καθαρισμού. Είμαι βέβαιος ότι θ' ανταποκριθεί με αποτέλεσμα σε κάθε σχετική ανάγκη.


ΠΡΟΒΟΛΗ

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας έμπειρος εκτιμητής μας θα έρθει δωρεάν στο χώρο σας, για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.