2102319922 6977485131 Κορνάρου 24, Αχαρνές / Αττική bright.lightclean@gmail.com
hero image
 
ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττική

Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το σπίτι που θέλετε να ενοικιάσετε, το συνεργείο μας, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου σας και να να σας εξασφαλίσει ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη. Εάν επιθυμείτε το κτίριο σας πεντακάθαρο, δίχως να ταλαιπωρηθείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η εταιρεία μας “Bright Light Cleaning Services” διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον άψογο αρχικό καθαρισμό κάθε κτιρίου σε όλη την Αττική.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε χώρο. Οι ειδικοί του συνεργείου μας εξετάζοντας το χώρο, σάς προτείνουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωση σας και φροντίζουν ώστε το κτίριο να παραδοθεί πεντακάθαρο.

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ:

Εμπιστευτείτε μας και θα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και αξιόπιστα. Τα υλικά καθαριότητας, καθώς και κάθε άλλο μέσο, επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.
 
 
 
 
  Οικοδομές
  Μονοκατοικίες
  Μεζονέτες
  Διαμερίσματα
  Στούνιο
 
  Βίλες
  Γραφεία - Επιχειρήσεις
  Χώρους εργασίας
  Τράπεζες
  Ιατρεία
 
  Καταστήματα
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Δημόσια κτήρια
  Τράπεζες και κάθε άλλο κτίριο
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας έμπειρος εκτιμητής μας θα έρθει δωρεάν στο χώρο σας, για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.