2102319922 6977485131 Κορνάρου 24, Αχαρνές / Αττική bright.lightclean@gmail.com

 

Σας παρέχουμε Υπηρεσίες Απολύμανσης  από τον Κορονοϊό COVID-19 στον εργασιακό ή οικιακό σας χώρο με χρήση Εκνεφωτήρα Ψυχρής Νέφωσης.

 

 
 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Χρησιμοποιώντας οικολογικά απορρυπαντικά αναγνωρισμένα και με αποδεδειγμένο στην πράξη αποτέλεσμα, σύγχρονα και αποτελεσματικά μηχανήματα μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ
Διαθέτοντας 20ετή εμπειρία στον καθαρισμό υαλοπινάκων, γυάλινων προσόψεων και επιφανειών και συνεργαζόμενοι με εταιρείες ανύψωσης, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υαλοπινάκων ακόμα και στο πιο ψηλό σημείο.
 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ
με μεγάλες εταιρείες, αντιπροσωπείες και οργανισμούς οι οποίοι επιθυμούν ποιότητα στην καθαριότητα, σε λογικά κόστη, αλλά επίσης συνέπεια και υπευθυνότητα.
 
 
 
 
 
BRIGHT LIGHT CLEANING SERVICES
Συνεργείο Καθαρισμού Αχαρνές Αττική

Η εταιρεία μας “Bright Light Cleaning Services” η οποία εδρεύει στην Αττική  και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία καθαρισμού που δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο, προσφέροντας πάντα και σε κάθε πελάτη, υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία μας εναρμονίζεται με τις επιταγές της εποχής μας για προστασία από τον Κορονοϊό COVID-19, διαφόρων άλλων ιών και αλλεργιών και σας παρέχει Υπηρεσίες Απολύμανσης για τον εργασιακό ή οικιακό σας χώρο με χρήση Εκνεφωτήρα Ψυχρής Νέφωσης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
Αποτελεσματικοί… ακόμα και στα πολύ δύσκολα!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και ένας έμπειρος εκτιμητής μας θα έρθει δωρεάν στο χώρο σας, για να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον καθαρισμό του χώρου σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 
 
 
 

ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το σπίτι που θέλετε να ενοικιάσετε, το συνεργείο μας, είναι κοντά σας...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Αναμφισβήτητα ένα καθαρός επαγγελματικός χώρος αυξάνει και την παραγωγικότητα των υπαλλήλων. Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζουμε μπαίνοντας σ' ένα γραφείο, μια τράπεζα, ένα σχολείο αλλά και γενικά σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο είναι...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής και για την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών παραγόντων, η εταιρεία μας “Bright Light Cleaning Services” η οποία εδρεύει στις Αχαρνες Αττικής, αναλαμβάνει την απολύμανση, την απεντόμωση ή...

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ